tel: +40 258 750 341 · office@novamodul.ro

Despre noi

De-a lungul a zece ani, activitatea de cercetare și dezvoltare proprie prin valorificarea know-how-ului din zona Cugir a dus la conceperea și punerea în fabricație a unor produse de înaltă tehnicitate.

Complexitatea produselor și serviciilor furnizate de Nova Modul a atins în ultimii ani un nivel ridicat datorită grijii noastre permanente de a ne dezvolta continuu. Așadar, în prezent Nova Modul deține o hală de producție, echipată cu centre de prelucrare CNC de ultimă generație, în care activează oameni instruiți și dedicați, utilizând sistemul de management al calității ISO 9001/2015.

Dedicați evoluției continue, ne propunem pentru viitor să dezvoltăm afacerea prin lărgirea gamei de produse și accesorii destinate pieții.

Locația noastră

Scurt istoric

1994 –  S-a înființat societatea comercială cu capital privat Nova Modul SRL cu sediul în Cugir, județul Alba. Obiectul de activitate este: producerea și comercializarea pieselor de schimb auto pentru vehicule produse de industria romanească.

2000 – S-a mutat sediul social al firmei într-o locație nouă pe suprafață de 800 mp pe strada Mihai Viteazu, nr. 98A, localitatea Cugir, județul Alba.

2001 – Piața pieselor de schimb a avut un trend scăzător și ca urmare managementul firmei a reorientat afacerea către producerea diferitelor componente mecanice prin așchiere și comercializarea lor pe piața din vestul Europei, în special Germania. Printre aceste componente un loc important îl ocupa fabricarea roților dințate ca urmare a existenței multor specialiști în zona Cugir, pregătiți în teoria și tehnologia roților dințate. Componentele produse au avut ca destinație în special industria constructoare de mașini.

2009 – Nova Modul s-a autorizat în vederea producerii și comercializării componentelor armelor de foc și a armelor de foc, afacerea cu producerea de componente pentru industria constructoare de mașini fiind preluată de firma soră Nova Grup din aceeași localitate.

2014 – S-a dat startul pentru cercetare și dezvoltare de produse proprii (arme de foc destinate pieții civile).

2015 – S-a omologat și s-a introdus în fabricație tripodul pentru mitraliera PKM.

2016 – S-a lansat în piață primul produs PAK9 Pistol.

2017 – S-a lansat în piață cel de-al doilea produs NAK9 Pistol.

2018 – S-au lansat în piață două noi produse Carabina RAK9 și Carabină RAK22. Tot în acest an s-au făcut investiții majore în achiziția a patru utilaje noi cu comandă numerică.

2021 – S-a lansat în piață  două noi produse Pistol NAK9 S și Carabină RAK1. Tot în acest an s-au facut investiții majore prin achiziția a doua utilaje cu comanda numerică si demararea constructiei unei noi hale de productie

Îmbunătățire continuă

Grija noastră pentru îmbunătățirea continuă a fost determinată de cerințele tot mai ridicate ale clienților noștri; astfel, am început cu producerea de componente, apoi subansamble și în final ansamble și produse.

Compania NOVA MODUL se dedică furnizării constante de produse și servicii la un nivel ridicat de calitate și competitivitate prin implementarea si îmbunătățirea continuă a sistemului de management al calității, mediului, sănătății și securității în muncă, în conformitate cu edițiile în vigoare ale standardelor ISO9001:2015.

AQAP-2110 – în curs de reautorizare.